Over Theatergroep Atvo

Theatergroep Atvo

Amateur Toneel Vereniging Oosterbeek

AGENDA

17 maart 2018

18 maart 2018

31 maart 2018

1

april 2018

Rinoceros

20.00 / Lebret /

Oosterbeek - Reserveren

 

Rinoceros

20.00 / Huis van Puck / Arnhem - Reserveren

 

Rinoceros

20.00 / Lebret /

Oosterbeek - Reserveren

 

Rinoceros

20.00 / Huis van Puck / Arnhem - Reserveren

 

ATVO is altijd op zoek naar nieuwe leden met een liefde voor toneel. Lijkt het u leuk om mee te doen aan toekomstige stukken? Wees welkom! Leer onze vereniging kennen en kom zelf meespelen! Mail ons.

Over Theatergroep Atvo

Theatergroep Atvo werd in de jaren ‘50 opgericht onder de naam Arbeiders Toneel Vereniging Oosterbeek. In de loop der jaren is de A van Arbeiders veranderd in Amateur. Deze amateurs gingen steeds hogere eisen stellen aan de kwaliteit van de toneelstukken. Er werd steeds meer gekozen voor een professionele aanpak. Regie, scripts, decors, kleding, licht en geluid werden steeds vaker verzorgd door professionals. De laatste jaren is het talent ook binnen Atvo zelf te vinden zodat we wat betreft decors en kleding weer zelf het heft in handen hebben genomen. Regie is nog altijd in handen van professionele regisseurs.

 

De vereniging Atvo bestaat uit drie groepen: de volwassenen toneelgroep (Vat); zij spelen elk jaar minimaal één toneelstuk voor publiek, een jongerentoneelgroep voor jongeren van 12 t/m 18 jaar: Jat (Jongeren Amateur Toneel); ook zij spelen minimaal één toneelstuk en de theatersportgroep Spons ‘n Roses die ongeveer drie keer per jaar een wedstrijd speelt tegen andere theatersportgroepen uit Nederland.

 

Wilt u meer informatie over Atvo, kijk dan verder op deze site of mail uw vraag naar theatergroepatvo@hotmail.com. Wij beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk!

 

 

Waar is Atvo op dit moment mee bezig:

 

Momenteel zijn we druk bezig met de repetities van onze nieuwe voorstelling Rinoceros! Je kunt deze voorstelling komen bekijken op 17 maart, 18 maart, 31 maart en 1 april. Meer weten? Kijk op de pagina Voorstelling Rinoceros voor meer informatie.

 

 

 

De jongerengroep Jat is momenteel in-actief. Helaas waren er niet genoeg jongeren om de groep draaiende te houden. Als het je leuk lijkt om, eventueel samen met vrienden en vriendinnen, toneel te spelen, meld je dan aan zodat Jat weer van start kan gaan. Wij hebben er in ieder geval zin in!

 

Voor de toneelgroepen Jat en Vat is er sinds kort een nieuw mailadres: atvotoneelgroep@hotmail.com

 

Naast de toneelgroepen Jat en Vat heeft Atvo ook nog 2 theatersportgroepen: Spons 'n Roses en Schuursponzen en Klaprozen.

 

Volg ons op Facebook!