Over Theatergroep Atvo

Theatergroep Atvo

Amateur Toneel Vereniging Oosterbeek

Muziektheater De Plaats


  • Gedroomd land

8 augustus t/m 11 augustus 2019

Sonsbeek Theater Avenue


  • Serenade
  • Mijn irritante broertje Freek en de verdwenen spullen

ATVO is altijd op zoek naar nieuwe leden met een liefde voor toneel. Lijkt het u leuk om mee te doen aan toekomstige stukken? Wees welkom! Leer onze vereniging kennen en kom zelf meespelen! Mail ons.

Over Theatergroep Atvo

Theatergroep Atvo werd in de jaren ‘50 opgericht onder de naam Arbeiders Toneel Vereniging Oosterbeek. In de loop der jaren is de A van Arbeiders veranderd in Amateur. Deze amateurs gingen steeds hogere eisen stellen aan de kwaliteit van de toneelstukken. Er werd steeds meer gekozen voor een professionele aanpak. Regie, scripts, decors, kleding, licht en geluid werden steeds vaker verzorgd door professionals. De laatste jaren is het talent ook binnen Atvo zelf te vinden zodat we wat betreft decors en kleding weer zelf het heft in handen hebben genomen. Regie is nog altijd in handen van professionele regisseurs.


De vereniging Atvo bestaat uit drie groepen: de volwassenen toneelgroep (Vat); zij spelen elk jaar minimaal één toneelstuk voor publiek, een jongerentoneelgroep voor jongeren van 12 t/m 18 jaar: Jat (Jongeren Amateur Toneel); ook zij spelen minimaal één toneelstuk.


De jongerengroep Jat is momenteel in-actief. Helaas waren er niet genoeg jongeren om de groep draaiende te houden. Als het je leuk lijkt om, eventueel samen met vrienden en vriendinnen, toneel te spelen, meld je dan aan zodat Jat weer van start kan gaan. Wij hebben er in ieder geval zin in!


Volg ons op Facebook!


Wilt u meer informatie over Atvo, kijk dan verder op deze site of mail uw vraag naar theatergroepatvo@hotmail.com. Wij beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk!


Voor de toneelgroepen Jat en Vat is er sinds kort een nieuw mailadres: atvotoneelgroep@hotmail.comWaar is Atvo op dit moment mee bezig:


Momenteel zijn we druk bezig met de repetities van de voorstellingen die we gaan spelen op de Sonsbeek Theater Avenue. Daarnaast speelt Theatergroep Atvo mee met de voorstelling Gedroomd Land van Muziektheater De Plaats. De repetities hiervoor zijn inmiddels ook in volle gang.